Programma circuitdag

Hoe ziet een circuitdag bij Clubmot er uit ?

Een eerste circuitdag is best spannend. Via deze informatie trachten we u reeds een goed beeld te geven van wat je mag verwachten:

Aangekomen op het circuit van Mettet kan er geparkeerd worden op de (gratis) parking vlak naast het circuit. Nadien dient u zich in te schrijven (in het gebouw op de eerste verdieping),dit kan tussen 7u30 en 8u30. Bij de inschrijving heeft u uw identiteitskaart nodig. Bij de inschrijving ontvangt u een nummer die op moto dient gekleefd te worden. Via dit nummer kan er met u gecommuniceerd worden wanneer er problemen zouden zijn op het circuit dus onthoud dit nummer goed!

De Clubmotmedewerkers aan het onthaal zullen u zeggen waar en om welk uur u naar het leslokaal dient te komen. Aan het onthaal ontvangt u een overzicht van de dag . De theorielessen worden reeds afgewisseld met 20 min rijden op het circuit. De voormiddag bestaat uit 3x theorieles afgewisseld met 3x 20 min circuit ervaring. Nadien is er 1u motorstilte (tussen 13u en 14u). Tijdens dit moment kan er van een lunch genoten worden. Broodjes kunnen besteld worden in de cafetaria voor 8u30. Vanuit de cafetaria is er een mooi uitzicht op het circuit.

Na de lunch kan je in uw groep nog 3×20 min rijden. In de namiddag is het vrij rijden, dit impliceert dat je tijdens de lessen niet achter de instructeur dient te rijden. De instructeurs zijn wel aanwezig op het circuit en kunnen u indien nodig bijstaan met raad en daad.

Bent u er klaar voor? Schrijf je dan snel in !

Veel gestelde vragen