Motoropleiding "Initiatie"

initiatienieuw2
€ 185,00
Kies je datum:

Volzet

"Zaterdag initiatie motorrijden gevolgd bij lesgever Eric. Bedankt voor de geduldige en gedetailleerde uitleg. Was een leerrijke en superleuke dag"

- Sabrina - Over haar eerste les Initiatie.

 

Leer motorrijden op een gezellige en leuke manier. Ervaring is geen vereiste.
Clubmot heeft een aantal 125 cc motoren ter beschikking. Deze zijn zeer goed te besturen en laten je op een veilige en leuke manier genieten van de eerste stappen van het motorrijden.
Als je je rijbewijs B behaald hebt voor 19 januari 2011, dan kan je de initiatie motorrijden volgen. Op een afgesloten terrein leren onze instructeurs je de basishandelingen en verschillende onderdelen van de motorfiets kennen.

We bouwen alles rustig op: het aanvoelen van de motor, starten, schakelen, remmen en toepassen van de kijktechniek. Daarbij nemen we alle tijd om je op een rustige manier de juiste technieken aan te leren en je te laten oefenen. Vervolgens komt de motorfiets zelf aan de beurt. Hoe alles werkt, waar je moet op letten en welke verschillen je hebt tussen motorfietsen.

De initiatie duurt een dag en het gebruik van de lesmotor is in de prijs inbegrepen.
Onze rijlessen gaan door op een ruim terrein te Erembodegem (Aalst).

U kan na 19 november 2017 en voor 25 februari 2018 enkel nog privé les krijgen. Gelieve hiervoor te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere info en afspraken.

Prijs: 185 €