Motoropleiding "Basic"

basicnieuw
€ 125,00
Kies je datum:

2 plaatsen beschikbaar
+

De Basic opleiding van Clubmot is de basis voor meer rijplezier.

Zelfs als je al vele jaren rijervaring hebt, kan het nuttig zijn om de trage manoeuvres regelmatig op te frissen. Tijdens de Basic opleiding kan je ontdekken dat een opleiding volgen na je rijlessen nuttig en leuk kan zijn.

Ook als je je motorrijbewijs samen met je autorijbewijs hebt gekregen, dan is de Basic heel nuttig, leerzaam en ook leuk om te doen!

Onze instructeur neemt je een hele dag mee op sleeptouw tussen de kegels en frist onder meer de volgende technieken op: hoe veilig en goed 180° en 360° draaien op een beperkte ruimte, hoe veilger en beter remmen, hoe te rijden in een smalle doorgang, file, kassei of grind wegdek, hoe reageren bij obstakels. Ook de veel besproken kijktechniek en de basis van bochttechniek komt aan bod. Samen met je groep krijg je een dagvullend programma en zal je nadien met meer vertrouwen en een opgefriste rijtechniek de baan op kunnen.
Onze rijlessen gaan door op een ruim terrein te Erembodegem (Aalst).

U kan vanaf oktober 2017 en voor begin april 2018 enkel nog privé les krijgen. Gelieve hiervoor te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere info en afspraken.